AgentSky Εισαγωγή Επιστολή

Εμείς ιδρύθηκαν το 1992 και έχουν αυξάνεται σταθερά από τότε. Παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών για πράκτορες σε όλο τον κόσμο, έχουν μια εύκολη στη χρήση της τεχνολογίας ταξίδια, και είναι γρήγορο και αξιόπιστο.

Εμείς ιδρύθηκαν το 1992 και έχουν αυξάνεται σταθερά από τότε. Παρέχουμε ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών για πράκτορες σε όλο τον κόσμο, έχουν ένα εύκολο στη χρήση της τεχνολογίας ταξίδια , και είναι γρήγορο και αξιόπιστο.

Μας AgentSky ταξίδια τμήμα περιλαμβάνει πολλά πολύγλωσσο παράγοντες, προσφέροντας υπηρεσίες στα αγγλικά, βοσνιακά, βουλγαρικά, κροατικά, εβραϊκά, Λιθουανικά, Πολωνικά, Ρουμανικά, Ρωσικά, Σερβικά, Ισπανικά και της Ουκρανίας.

Αυτή τη στιγμή έχουμε κίνητρα με όλες τις μεγάλες αεροπορικές συμμαχίες ( Skyteam, Oneworld και Star-Partners ), συνολικού ύψους πάνω από 100 φορείς, που εξυπηρετούν την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, την Ινδία, την Ασία, την Ωκεανία, τη Λατινική Αμερική και τη Βόρεια Αμερική. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες και πληροφορίες, που αφορούν ειδικά τους μεταφορείς και τις διαδρομές, όπως είμαστε συνεχώς αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο κίνητρο μας.

Έχουμε πολλά τηλεφωνικά κέντρα για να καλύψει όλες τις ζώνες ώρας στον κόσμο, με έδρα μας στην Ατλάντα, Γεωργία, στις ΗΠΑ.

Παρακαλούμε επισκεφθείτε B2B πύλη μας, AgentSky.net, για να κάνετε κράτηση μεγάλη αεροπορικά εισιτήρια σε όλο τον κόσμο.

περιεκτικότητα του αέρα μας έχει χρησιμοποιηθεί με επιτυχία μέσω πολλών διαφοροποιηθεί κανάλια: B2B, B2C, οι χρήστες XML / API / WS, καθώς και εκπρόσωποι & Συνεργάτες σε όλο τον κόσμο, και στον τομέα της λιανικής περιβάλλοντα.


Author: Dino Molter

Source: AgentSky.net


More News:


Login
My Trip
New To AgentSky?
Password Reset
Set Profile Picture
Confirm
Cancel
Yes
No